Kemer

Vakantie Kemer Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Kemer of all inclusive Kemer boekt u bij Lazy Tours. Kemer heeft de laatste jaren werkelijk een facelift ondergaan! Kemer is gelegen aan de voet van het reusachtige Taurusgebergte en is een waar paradijs voor levensgenieters. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Ten oosten van de Lycische Kust begint de Turkse Rivièra. Een ideale vakantiebestemming uit deze streek is de badplaats Kemer. Kemer telt ongeveer 17.000 inwoners en is in een korte tijd enorm gegroeid vanwege het toenemende toerisme. Een vakantie Kemer is voor elk type vakantieganger weggelegd. Door het groene Taurusgebergte en de helderblauwe baai is het voormalige vissersdorp uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Maar ook sportliefhebbers voelen zich hier als een vis in het water. Natuurlijk zijn er in zee genoeg activiteiten te verrichten, maar het gebied rondom Kemer leent zich uitstekend voor wandel- en mountainbiketochten.

 

Transfertijd
Als u ervoor kiest vakantie in Kemer te vieren, adviseren wij u naar de luchthaven van Antalya te vliegen. De transfertijd naar uw verblijf in Kemer is vanuit daar ruim een uur.

 

Centrum Kemer
Dat Kemer Europees getint is en dat het inwonertal in de zomer is verzesvoudigd, zullen u doen begrijpen dat de badplaats een van de rijkere plaatsen is van Turkije. Niet alleen het centrum, maar ook de jachthaven is er één van luxe. De fanatieke ‘bootjeskijker’ komt hier ogen tekort door alle dure jachten die zijn aangemeerd. De ultra all inclusive hotels en appartementen helpen u een perfecte vakantie Kemer te vieren. Het winkelcentrum is modern en gezellig tegelijk. Dat komt door de vele bars, restaurants en leuke boetiekjes.

 

Stranden
Tijdens uw vakantie Kemer kunt u heerlijk genieten van de twee kiezelstranden die Kemer rijk is. Op beide stranden, Kemer-strand en Ayisigi-strand, zijn ligbedden met parasols te huur zijn. De zee wordt geleidelijk aan dieper en is dus zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.

 

Uitgaansleven
Het uitgaansleven in Kemer valt in het niet vergeleken met de grote buurman Antalya. Dat wil niet zeggen dat uitgaan in Kemer saai is. Kemer beschikt over openluchtdisco’s, zoals Aura en Moonlight Park. Beide clubs zijn gelegen in het centrum en samen met de bars is het gezelligheidsgehalte van Kemer gewoon heel hoog.

 

Klimaat
Langs de kust van Turkije heerst een mediterraan klimaat, waardoor de winters mild zijn en de zomers warm. Door dit klimaat valt er weinig neerslag in de zomermaanden. Doordat Kemer in een soort van baai ligt, is er weinig sprake van een ruige zee en veel wind. Klik hier om de weersverwachting Kemer te bekijken.

 

Watersporten
Natuurlijk kunt u in Kemer ook volop genieten van allerlei soorten watersporten. Wat dacht u ervan om met uw vrienden op een bananaboat door het water te jagen? Of gewoon gezellig met de familie op het water dobberen met uw waterfiets. Dit en veel meer watersporten zijn in Kemer mogelijk.

 

Jeepsafari
Ontdek de ruige natuur rondom Kemer met behulp van een stoere tocht door de bergen. U reist in een karavaan door de heuvels van het Taurusgebergte.

 

Snorkelen en duiken
Aan de kust van Kemer liggen vele rotspartijen die op sommige plekken tot diep in het water liggen. Het voordeel hiervan is de diversiteit aan leven dat u hier onder water vindt. De rotsen bieden een ideale schuilplaats voor de vissen, de krabben en de kreeften. In Kemer zijn ook enkele duikscholen waardoor duiken in de Middellandse Zee ook hier mogelijk is. Omdat de zee erg helder is en u dus veel kunt zien, is dit zeer beslist een aanrader.

 

Bezienswaardigheden Kemer
Moonlight Park – 0,5 kilometer vanaf het centrum
Watervallen van Göynük – 10 kilometer vanaf het centrum
Olympos – 13 kilometer vanaf het centrum
Myra en Kekova – 99 kilometer vanaf het centrum

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign