Icmeler

Vakantie Icmeler Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Icmeler of all inclusive Icmeler boekt u bij Lazy Tours. De plaats Içmeler ligt aan de Lycische Kust, 9 kilometer van Marmaris en heeft prachtige stranden en een azuurblauwe baai. Een all inclusive Icmeler is dan ook zeker een aanrader. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Een vakantie Icmeler is uitermate geschikt voor een heerlijke all inclusive vakantie aan de rustige azuurblauwe baai. Dit rustgevende vakantieoord heeft ongeveer 5000 inwoners en is voor gezinnen en stelletjes een waar paradijs aan de Lycische kust. Ook de echte feestganger die zich overdag wil terugtrekken, zit hier heerlijk op zijn plek. Icmeler staat bekend om haar zandstranden, waardoor het veel vakantiegangers uit Marmaris trekt, dat maar negen kilometer verderop ligt en alleen kiezelstranden heeft. Het centrum van Icmeler is gezellig en beschikt over vele soorten winkels. Ook staan de straten in Icmeler vol met restaurantjes en barretjes.

 

Transfertijd
Als u ervoor kiest vakantie in Icmeler te vieren, adviseren wij u naar de luchthaven van Dalaman te vliegen. De transfertijd naar uw verblijf in Icmeler is vanuit daar ongeveer twee uur.

 

Centrum Icmeler
Het centrum van Icmeler bestaat uit veel kleine winkeltjes met sieraden en kleding en de bekende toeristenwinkeltjes. U merkt dat u tijdens uw vakantie Icmeler veel supermarktjes te vinden zijn en aan de rand van het centrum is een grote supermarkt. Eens per week is er langs de weg tussen Marmaris en Turunc een toeristenmarkt.

 

Stranden
Omdat Icmeler bekend staat om haar zandstranden trekken veel toeristen vanuit Marmaris naar dit pittoreske dorp. Op internet valt te lezen dat de stranden van Icmeler geleidelijk overgaan in zee. Dat is deels waar, maar er zijn ook stranden, waar je na twee meter al verder moet zwemmen. De prachtige zandstranden liggen aan de helderblauwe Middellandse Zee met achter zich de met pijnboom begroeide bergen. Op de stranden zijn nagenoeg overal ligbedden aanwezig en op het strand staan overal verkooppunten voor watersporten of cruises langs de kust of naar Rhodos.

 

Uitgaansleven
De feestgangers kunnen zich wel vermaken tijdens een vakantie Icmeler, vanwege de vele bars en de twee clubs die aanwezig zijn. Toch moet u voor een wild nachtleven naar Marmaris gaan, dat maar negen kilometer verderop ligt. ’s Avonds met de dolmus heen en de volgende ochtend met de eerste dolmus weer naar huis. Dit betekent niet dat uitgaan in Icmeler niets aan is, maar het nachtleven is daar alleen minder bruisend dan in het nabijgelegen Marmaris.

 

Klimaat
Langs de kust van Turkije heerst een mediterraan klimaat, waardoor de winters mild zijn en de zomers warm. Door dit klimaat valt er weinig neerslag in de zomermaanden. Omdat Icmeler bijna in een baai ligt en voor de kust een groot eiland ligt, staat er weinig wind. U kunt dus optimaal genieten van uw vakantie Icmeler. Klik hier om de weersverwachting Icmeler te bekijken.

 

Watersporten
Overal waar water is, zijn wateractiviteiten. Dat merkt u ook tijdens uw vakantie Icmeler. De gebruikelijke en even zowel populaire activiteiten zoals waterskiën, parasailing of met een bananaride achter een boot over het water vliegen, zijn overal aanwezig.

 

Snorkelen
Een andere populaire activiteit langs de kust is snorkelen. Voornamelijk bij de rotsen, waar planten en dus vissen leven, stapt u een andere wereld binnen. U zult uw ogen uitkijken als u zich in een grote school vissen bevindt, de zeesterren op de rotsen ziet klauteren of door een grotere vissensoort voorbij gesneld wordt.

 

Alternatif Outdoor
Vlakbij Icmeler, 7,5 kilometer verderop in Marmaris, staat het Alternatif Outdoor waar vakantiegangers allerlei buitensporten kunnen beoefenen. In het berggebied van Marmaris kunt u kajakken, raften, mountainbiken, canyoning en het berggebied bewandelen. Omdat er in het gebied veel water is, kunt u de buitensporten ondanks de hoge temperaturen goed volhouden.

 

Boottocht naar Rhodos
Het eiland Rhodos ligt ongeveer drie kwartier varen bij Icmeler vandaan. Het is dus aan te raden om als uitstapje een dagje Rhodos te bezoeken. Eerst geniet u van een heerlijke bootreis in de zon, waarna u op Rhodos lekker aan het strand kunt liggen. Indien u geïnteresseerd bent in cultuur en bezienswaardigheden kunt u op Rhodos bijvoorbeeld de Acropolis, het Grootmeesterpaleis of de kerk van Agia Triada bezoeken.

 

Bezienswaardigheden Icmeler
Schildpaddeneiland Dalyan – 93 kilometer vanaf het centrum
Kaunos – 97 kilometer vanaf het centrum
Pamukkale en Hiërapolis – 218 kilometer vanaf het centrum
Efeze – 223 kilometer vanaf het centrum

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign